Zo helpt de GFM-training je verder!

In Fitness

De fitnessbranche is juist zo interessant, omdat er altijd wel ontwikkeling is. Dat vraagt om visie en soms om een bepaalde aanpak. Modern management dus! Het is precies om die reden dat we op pad gaan met onze nieuwe GFM-training. GFM staat voor Group Fitness Management.

De fitnessbranche staat niet stil, beweging is namelijk onze business. Tegelijkertijd is het soms lastig om te zien in welke richting de branche beweegt en hoe je als manager naar al die nieuwe ontwikkelingen moet kijken. Een training is daarom helemaal geen slecht idee, omdat goed management een antwoord heeft op die vragen. Onze nieuwe GFM-training is aangepast aan deze nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen in de markt. Zo is er bijvoorbeeld ook aandacht voor het managen van virtuele lessen naast live lessen. En het automatisch meten van ‘attendance’ om het succes van een lesuur te kennen en ervan te leren wat je kunt doen om je hele club meer succesvol te maken.

Blijf je onderscheiden!

De eisen die tegenwoordig aan instructeurs worden gesteld, zijn anders dan die van tien jaar geleden. Als manager kun je (leren) kijken naar instructeurs die aandacht besteden aan entertainment, aandacht voor je deelnemers en hoe ze connecten met anderen. Het draait tegenwoordig niet meer alleen om het geven van instructie, maar ook om entertainment en hospitality: dat zijn immers de redenen waarom mensen naar een groepsles gaan! Goede instructeurs maken het verschil voor je club. Maar hoe werf je ze en hoe kun je ze inspireren en motiveren om voor langere tijd voor je club te werken? Ook dat vind je terug in de nieuwe GFM-training!

Voor wie?

Omdat niet alleen fitnessclubs groepsfitnesslessen aanbieden, is deze training ook geschikt gemaakt voor boutique studio’s en personal trainers die (small) group personal training aanbieden. Met een goede visie op management en structuur kan iedere fitnessprofessional in de branche met trainingen in groepsverband en onder begeleiding succesvol zijn.

Wie en waar?

De up to date informatie over plaatsen en tijden van de trainingen kun je vinden op de site van de HDD GROUP Academy. Daar kun je je ook inschrijven. Reageer snel want het aantal plaatsen is beperkt! https://academy.hddgroup.com/

Laatste berichten