Waarom experience events belangrijk zijn voor jouw club

HDD GROUP heeft experience events in het leven geroepen om diverse redenen, maar wat is nu eigenlijk de toegevoegde waarde voor jou als club manager? In dit artikel vertellen we je wat het doel is achter deze experience events en waarom ze van belang zijn voor jouw fitnessclub.


Belonen van instructeurs

Buiten dat de experience events één grote beleving zijn voor instructeurs en leden, is bijvoorbeeld het doel van het Megakwartaal het bijscholen van onze instructeurs. Door een experience event als het Megakwartaal raken instructeurs (opnieuw) geïnspireerd, gemotiveerd en geïnformeerd. Zij nemen de learnings tot zich en implementeren dit weer in hun eigen lessen waardoor zij een nog betere Les Mills beleving neerzetten. Onder clubleden vergroot het de teamspirit en leidt het tot een sterke binding met jouw club. Het zou daarom super tof zijn als jouw instructeurs en leden ook aan de volgende editie van het Les Mills Megakwartaal deelnemen!

 

Vergroten van de naamsbekendheid

HDD GROUP organiseert verschillende events die o.a. de naamsbekendheid van Les Mills vergroten. Denk hierbij aan de Les Mills LIVE, de Les Mills Ibiza Trip, de Les Mills Ski Trip, maar ook aan samenwerkingen met Tomorrowland, Healthy Fest en de Vliegende Vrienden van Amstel LIVE! Met deze events willen we naast onze doelgroep bereiken, deelnemers inspireren en motiveren. Zo kunnen nog meer mensen in Nederland en België zich identificeren met Les Mills. Om ervoor te zorgen dat een grote groep sport fanatics zich gaat identificeren met Les Mills, is het belangrijk om een autoriteit te worden én te blijven in de sportbranche. Social Media is hier een uitstekend platform voor; door als club onze experience events te delen op social media, wordt het online bereik groter van zowel Les Mills als de club. Volgers raken zodoende geïnspireerd en willen graag clubs bezoeken die Les Mills lessen aanbieden of ze gaan een opleiding tot instructeur volgen, wat weer extra kansen biedt voor jouw club!

 

Boosten van de beleving

Experience is key! Alles draait tegenwoordig om beleving, waarom? Omdat, als iets niet voldoende beleving heeft, het niet memorabel is. Dan blijft het niet hangen bij jouw (toekomstige) leden, en is het zonde van jouw mooie en tijdrovende marketingacties. Jij wilt toch ook dat jouw leden vol inspiratie en enthousiasme de fitnessclub verlaten? Of dat ze hun vrienden en collega’s vertellen over de uitdagende trainingen en goede ervaringen die zij beleven op jouw fitnessclub? Precies! Voor minder doen wij het ook niet. Elk experience event is allereerst één grote beleving, we gaan altijd voor het maximale resultaat en de ultieme beleving, zodat niet alleen de leden en sport fanatics, maar ook de instructeurs geïnspireerd en gemotiveerd blijven! Hoe doen we dat? Fitness is fun! Door nieuwe concepten te bedenken, door plezier in ons werk te hebben, en vooral niet te vergeten waarom we doen wat we doen én – nog belangrijker – voor wie we het doen. Verplaats je in de schoenen van jouw leden en instructeurs, wat zou je dan belangrijk vinden? Zet het enthousiasme door in jouw club, zorg voor voldoende plezier en beleving. Zo raken jouw leden geënthousiasmeerd, zijn ze sneller gemotiveerd om vaker de club te bezoeken en inspireren zij anderen om ook te gaan sporten (bij jouw club).

 

Optimaliseren rendement groepslessen

Met onze events laten we zien dat fitness een feest is, zowel voor je humeur als voor je lichaam. We enthousiasmeren sport fanatics én instructeurs om het beste uit zichzelf naar boven te halen en om nieuwe lessen uit te proberen en grenzen te verleggen. Hoe meer mensen tijdens onze experience events bekend raken met onze lessen en materialen, des te groter de kans is dat mensen de Les Mills lessen in jouw club gaan bezoeken. Zo haal jij het optimale uit jouw groepslessen én groepsfitnesszalen.

 

Retentie

Door het vergroten van de naamsbekendheid, het boosten van de beleving én het verbeteren van de skills, blijven onze instructeurs gemotiveerd en geven zij de beste kwaliteit groepslessen aan jouw leden. Dit zie je terug in het plezier van jouw clubleden, waardoor deze doelgroep langdurig gemotiveerd en geïnspireerd wordt en blijft. Kortom: Instructeurs gaan nóg beter lesgeven en deelnemers komen vaker naar de club, waardoor ze langer lid zullen blijven.

Upcoming events

Hieronder vind je een overzicht van de eerst volgende experience events;

Les Mills Ibiza Trip – 8 tot 15 september 2018

De 5 jarige jubileum editie van de Les Mills Ibiza trip belooft weer helemaal het einde te worden. De Les Mills Ibiza Trip staat in het teken van sporten, dansen, zweten, feesten, lachen en relaxen. Ibiza is calling in het party seizoen! Nothing but blue skies and the perfect vibe.

Het Les Mills Megakwartaal 2018 – 26 & 27 oktober 2018

Waan je in de wonderen wereld van Les Mills tijdens het Megaquarterly op 26 & 27 oktober in Veldhoven. Op deze magische dagen wordt je betoverd door je favoriete workouts, inspirerende workshops en een legendarisch feest. Sport onder de sterren, in de woestijn, wordt een genie en feest tot de zon opkomt. We promise to blow your mind…

Een leuke toevoeging aan het Les Mills Megakwartaal dit jaar is dat leden óók van harte welkom zijn! Vanaf 17 augustus kunnen instructeurs en leden zich inschrijven voor het Megakwartaal 2018, zowel direct via het online portal als via jouw club.

Les Mills Ski Trip – 24 tot 31 maart 2019

Van 24 tot 31 maart neemt Les Mills Gerlos over, we organiseren een wintersportvakantie voor liefhebbers van sneeuw en fitness, die naast een goed verzorgd verblijf graag een dansje en drankje wagen tijdens de après-ski en een unieke fitness experience willen beleven op de berg en in de sneeuw! Iedereen is welkom; instructeurs, personeel, leden én andere wintersport liefhebbers.

Bezoek voor meer informatie over Les Mills de website.

Laatste berichten