Méér plezier in fitness: maak kennis met de FunXtion Experience Station

Zoals je wellicht al weet bieden we bij FunXtion de ‘FunXtion Experience Station’ aan. Een groot touchscreen waarmee jouw fitnessclub tot leven komt. Hoe werkt het, wat kun je ermee en wat is de meerwaarde voor je club?

De FunXtion Experience Station (FES) bestaat er in twee varianten. Een groot staand station van 55 inch en een compacter wandscherm van 27 inch. Het idee is hetzelfde: je leden doen op een interactieve manier hun favoriete trainingen voor de station, samen met vrienden, alleen of in groepen. Met meer plezier, uitdaging en beleving.

RFID-polsband
De FunXtion Experience Station werkt met een FunXtion-armband (RFID). Leden houden hun armband tegen de FES, waarna persoonlijke gegevens op het scherm worden geladen. In het My FunXtion-account wordt vanaf dan alle activiteit bijgehouden, zoals afgeronde work-outs en challenges, inclusief resultaten.

Kiezen uit duizenden trainingen
Eenmaal ingecheckt, kiezen je leden uit duizenden trainingen, waaronder single exercises, challenges en groepstrainingen. De FES telt tal van 7 minutes work-outs, no gear work-outs, crossfit-trainingen, as many reps as possible, rounds for time en minute max reps.

Instructie van professionele trainers
Hebben je leden een training gekozen? Dan speelt er een instructie op de FES af, geleid door een ervaren FunXtion-trainer. De instructies zijn opgenomen in een professionele studio, je bent dus altijd verzekerd van een optimale beeldkwaliteit en goede uitstraling. Met één druk op de FES start ook passende muziek. Voor een optimale beleving tijdens de training.

Koppeling met smartphone-app
De FES is gekoppeld aan een smartphone-app. Alle work-outs die je leden doen in jouw sportschool, syncen automatisch in het My FunXtion-account in de app. Behaalde resultaten zijn 24/7 in te zien. Vrienden uitdagen voor een challenge of je activiteit tracken tijdens een rondje door het bos kan ook.

Plus: hoe vaker je traint, hoe meer ‘experience points’ je krijgt en hoe meer work-outs je kunt ‘unlocken’. In het landelijke ‘leaderboard’ staan de personen met de meeste experience points. Dit alles motiveert om vaker terug te keren naar de sportschool.

Voor personeel: create your own
Ook voor je personeel biedt FunXtion meerwaarde. Via de module ‘Create your own’ stellen zij hun ideale trainingsprogramma samen. Door de work-outs creatief te combineren, onderscheiden zij zich met unieke trainingen en kunnen zij nog betere service bieden.

Automatische software-updates
Kies je voor FunXtion? Dan installeert ons ervaren team de FES in jouw club. Tijdens onze ‘implementatiedagen’ praten we je team helemaal bij over de FES en geven we aanvullende training. Eenmaal geplaatst, wordt het aanbod aan trainingen en muziek automatisch ververst via software-updates. Ook kun je ervoor kiezen om zowel de FES als de FunXtion-app white label aan te bieden.

Een waardevolle verrijking
Het interactieve element van de FES maakt fitness leuker en uitdagender. Dat is precies waar FunXtion voor staat: meer plezier in fitness. Hoe meer fun, hoe gemotiveerder sporters zijn, hoe vaker zij terugkomen naar je sportschool en hoe sneller zij hun doelen halen.

Ontdek de meerwaarde voor jouw club
Benieuwd naar de mogelijkheden van FunXtion voor jouw club? We vertellen je graag meer. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via (0)416 33 43 15 of stuur een e-mail naar info@hddgroup.com.

Laatste berichten