HDD GROUP officiële distributeur van Pink Boxing & Cross Boxing in de Benelux!

In Aankondiging

Vanaf 1 januari 2019 is HDD GROUP dé officiële distributeur van Pink Boxing en Cross Boxing in Nederland, België en Luxemburg! Hiermee breidt HDD GROUP het aanbod van totaaloplossingen voor (groeps)fitness, functional training én clubmanagement verder uit!

Boxing Company heeft de afgelopen jaren van boksen een sport gemaakt die door iedereen beoefend kan worden. Hieruit is binnen een korte tijd een van ’s werelds grootste boxing communities ontstaan. Founders Rudy van Laere en Bart Voet van Boxing Company: “Met meer dan 25 jaar ervaring in de fitnessbranche heeft HDD GROUP de afgelopen decennia een groot netwerk opgebouwd. Om de passie voor boksen met nóg meer clubs en consumenten te kunnen delen, was een samenwerking met HDD GROUP een logische stap.”

Development Director Jan Middelkamp van HDD GROUP: Boxing Company heeft een uniek concept ontwikkeld. Dit concept sluit perfect aan bij de vier pijlers waarmee HDD GROUP al meer dan 25 jaar werkt: een inspirerend programma, world class opleidingen, effectieve marketing en management support. Daarnaast is er een grote klik met de initiators Rudy en Bart, plus business partner Kees.”

De workouts, merchandise en ondersteunende marketingmaterialen worden nog steeds door Boxing Company gecreëerd en vervolgens via HDD GROUP aan de clubs ter beschikking gesteld. HDD GROUP is daarnaast ook verantwoordelijk voor de sales- en serviceactiviteiten met betrekking tot de licenties van Pink Boxing en Cross Boxing, evenals de opleidingen en masterclasses.

Making fitness professionals successful
HDD GROUP helpt fitness professionals succesvol te zijn door het bieden van totaaloplossingen voor (groeps)fitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met HDD GROUP via telefoonnummer +31 (0)416 33 43 15 of stuur een e-mail aan info@hddgroup.com.

 

Laatste berichten